Zeven tips voor kids en telefoons – Advertorial

Ouders die willen weten waar hun kinderen uithangen, hoeven ze tegenwoordig alleen maar een mobiele telefoon mee te geven. Gegarandeerd een razend interessant apparaat. Maar wat voor telefoon geef je ze mee, en hoe houd je de kosten binnen de perken? Hieronder volgen zeven tips om uw kind(eren) zonder zorgen te laten bellen.

Tip 1: Neem een prepaid simkaart

Dé gouden tip om de kosten van bellen en sms in de hand te houden, is: gebruik prepaid. Als het beltegoed op is, is het op, en overschrijding van de belbundel is niet mogelijk. Er is bovendien nog een voordeel: naar een leeggebelde prepaid mobiel kan nog wel gebeld worden. Dus ouders kunnen hun kinderen gewoon bellen, al zijn de belminuten op. Een geruststellend gevoel.

Tip 2: Neem er een prepaid databundel bij

Ouders die hun kind van een smartphone voorzien, zitten vaak met de vraag hoe het moet met het dataverbruik op zo’n telefoon. Internettoegang vanaf een mobieltje kost geld. Gelukkig is het mogelijk om ook prepaid databundels te kopen, net als prepaid belminuten. Dat voorkomt hoge kosten, want internetten zonder een databundel loopt flink in de papieren.

Tip 3: Kies voor een niet al te duur toestel

Kinderen zijn onhandig. Geef ze dus geen duur toestel, dat het risico loopt om vroegtijdig te sneuvelen. Zorg er ook voor dat de telefoon goed beschermd is, met een stevig hoesje. Het is aan te raden om kinderen zelf een hoesje uit te laten zoeken, dan wordt de telefoon echt ‘hun’ toestel en kunnen ze er ook nog een beetje de blits mee maken op het schoolplein.

Bekijk snel de zeven tips voor kids en telefoons of lees direct meer over Simyo sim only abonnementen of prepaid.

Kids telefoons 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters