Zilveren Sony Ericsson Idou op de foto gezet

Op de TeleVisie beurs waar we dinsdag waren kwamen we niet alleen de HTC Touch Pro II en de HTC Snap tegen, ook de Sony Ericsson Idou hebben we hier eens goed op de foto gezet. Helaas konden de modellen niet aan, maar tot onze verassing waren er wel twee kleuren van het toestel.

Sony Ericsson Idou zilver TeleVisie

Eerder vandaag publiceerden wij al foto’s van de HTC Touch Pro II en de HTC Snap, maar dat waren niet de enige interessante toestellen die we tegenkwamen op de TeleVisie beurs afgelopen dinsdag. Eerder lieten wij al weten over drie nieuwe Samsung’s, maar ook van Sony Ericsson was er wat te vinden op de beurs. Als hoogtepunt kwamen we op de Sony Ericsson-stand een aantal prototypes van de Sony Ericsson Idou tegen. Helaas waren dit geen werkende prototypes, maar tot onze verbazing was wel de zilveren variant van de Idou aanwezig, die al eerder gespot was met het bericht dat hij misschien wel gecancelled was. De aanwezigheid van dit toestel op de TeleVisie beurs spreekt dat feit natuurlijk tegen, we zijn erdus bijna zeker van dat dit toestel niet gecancelled is.

Hoewel de toestellen niet werkten, hebben we ze wel even in onze handen mogen houden. Het toestel lijkt, zoals we eerder al vertelden, erg op de LG Viewty wat de looks betreft en de zilveren variant maakt dit gevoel alleen nog maar sterker. Idou voelt goed in de hand, hoewel hij wel aan de grote kant is door zijn grote scherm. De dikte valt ons erg mee als we kijken naar het feit dat hij een 12-megapixelcamera heeft. Voor ons gevoel was het toestel zelfs nog wat dunner dan de C905. Natuurlijk is dit nog een vroeg prototype en kan er nog van alles veranderen, maar onze snelle indruk was in ieder geval positief, net als toen we het toestel in Barcelona tegenkwamen trouwens.

Sony Ericsson Idou TeleVisie

 

Sony Ericsson Idou zilver TeleVisie

 

Sony Ericsson Idou zilver en zwart TeleVisie

 

Sony Ericsson Idou zilver TeleVisie

 

Sony Ericsson Idou zilver TeleVisie

 

Sony Ericsson Idou TeleVisie

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters