Zilveren Sony Ericsson X2 op de foto gezet

Sony Ericsson’s XPERIA X2 was alweer even bekend online, maar alleen in de kleur zwart. Nu blijkt er ook een zilveren versie van het toestel te zijn, die er een stuk eleganter uitziet.

Sony Ericsson X2 vulcan zilver spypic

De Sony Ericsson X2 is nu al ongeveer een weekje aan het ronddwalen door het geruchtencircuit, maar heeft zich nog lang niet helemaal blootgegeven. Stukje bij beetje komt steeds wat meer informatie over het toestel beschikbaar en vandaag zijn de kleuren van de telefoon aan de beurt. Het blijkt dat er naast een zwarte X2, die een redelijk ruige look heeft, ook een zilveren X2 bestaat, die er heel wat eleganter uitziet en het toestel wat populairder gaat maken bij vrouwen.

Over specificaties bleef het stil vandaag en ook prijzen en data zijn nog niet bekend. Zoals het er nu naar uitziet gaat het toestel pas in september aangekondigd worden en wordt het een echte alleskunner, met een 8-megapixelcamera, ondersteuning voor aGPS, Wi-Fi en ‘3G+’-verbindingen. Het scherm gaat een doorsnede van 3,5 inch krijgen volgens de geruchten en daarmee behoort het tot de top van de markt. Zoals op de foto’s te zien is, gaat de XPERIA X2 op Windows Mobile 6.5 draaien. Er zal waarschijnlijk een update naar versie 7 mogelijk zijn tegen de tijd dat die uitgebracht wordt.

Sony Ericsson X2 vulcan spypic

 

Bron: SEMC Blog

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters