Zilveren Sony Ericsson Xperia X2 laat zijn gezicht zien op de IFA

De Sony Ericsson Xperia X2 was al afgelopen week in de handen beland van All About Phones echter nu hebben we het toestel ook gespot in het zilver op de IFA beurs in Berlijn. Het toestel spreek ons nog steeds erg aan en ook de zilvere versie ziet er erg strak uit.

Sony Ericsson Xperia X2

Sony Ericsson heeft ook naar de IFA de nieuwe Xperia X2 meegenomen. Het toestel was niet te bewonderen bij haar eigen stand maar bij de stand van Sony. Dat mocht de pret echter niet drukken aangezien de producent zowel de zwarte als de zilveren versie had meegenomen naar de IFA beurs. Afgelopen week konden we al tijdens de aankondiging de eerste ervaringen melden van de nieuwe Xperia X2 van de producent. Toen wisten we al te melden dat de producent een erg goed toestel op de markt gaat zetten dat een paar goede updates heeft ondergaan die vooral in het uiterlijk zijn terug te zien. Inmiddels hebben we ook een goede indruk gekregen van de zilveren versie en die is uiteraard identiek aan de zwarte versie van het toestel. Na wat meer met de X2 gespeeld te hebben zijn we er het in ieder geval over eens dat Sony Ericsson een waardige opvolger op handen heeft van de X1.

Op de beurs kregen we inmiddels ook bevestigd welke processor de X2 in zich heeft zitten en dat is inderdaad de zelfde als diens voorganger. Het werkgeheugen is iets omhoog gegaan en daarnaast is hij grafisch krachtiger geworden. De Xperia X2 moet nog dit jaar in de schappen gaan liggen en zal op 6 oktober in Nederland tentoongesteld gaan worden tijdens het Microsoft event.

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

Sony Ericsson Xperia X2

 

De Sony Ericsson Xperia X2 bestellen:

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters