'Zo goed als alle data van Sidekicks terug te halen'

Gebruikers van een T-Mobile Sidekick die hun data zijn kwijtgeraakt kunnen het waarschijnlijk terugkrijgen. Ondanks eerdere berichten lijken Microsoft en Danger er in geslaagd om de data terug te halen.

T-Mobile Sidekick

Toen onlangs de servers van Danger crashten en daarmee de gebruikersdata van T-Mobile Sidekick-gebruikers kwijtraakte, kwam T-Mobile met de verklaring dat alle data waarschijnlijk verloren was gegaan. Gebruikers moesten er rekening mee houden dat ze hun contacten, foto’s, agendapunten en to-do-lijsten kwijt waren. Later kwam het bericht dat een gedeelte van de Sidekick-gebruikers hun gebruikersgegevens terug konden krijgen omdat een deel van de data terug te halen was met recoverysoftware. Nu komt T-Mobile met de verklaring dat het toch zo goed als alle data heeft weten terug te halen. De gegevens zullen zo snel mogelijk hersteld worden, te beginnen met de contacten die op de telefoon stonden.

Inmiddels is T-Mobile al een aantal keer aangeklaagd door boze gebruikers. Daardoor lijkt voor T-Mobile dit verhaal nog een staartje te krijgen. Het bedrijf laat in de persverklaring weten dat het dataverlies werd door een systeemfout wat voor dataverlies zorgde in zowel de database als de backup van de data.

Bron: T-Mobile

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters