‘Zo kan de Google Pixel 2 er uit zien’

Met de Google Pixel heeft Google een eind gemaakt aan de Nexus-reeks. De Pixel bleek een erg goede smartphone en een opvolger ervan is geen gekke stap. Zojuist zijn er een aantal renders door een fan gemaakt van het volgende toestel van Google, de Google Pixel 2.

Google Pixel

De Google Pixel is volgens onze reviewer Dominick een ‘veilige start’. Het toestel is volgens hem niet erg vernieuwend, maar wel gewoon erg goed. De smartphone is begin oktober aangekondigd en vooralsnog niet goed beschikbaar in Nederland.

Zowel de Google Pixel als de Google Pixel XL heeft een Snapdragon 821-processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Het verschil tussen de twee zit hem in de grootte. De Pixel heeft een schermformaat van 5 inch, terwijl de Pixel XL er een stapje bovenop doet, waardoor het uit komt op een grootte van 5,5 inch. De Pixel heeft een full HD-paneel en de Pixel XL een quad HD-scherm. Oorspronkelijk was het plan om de toestellen waterdicht te maken, maar door verschillende omstandigheden is dit niet gebeurd. De kans is groot de de opvolger(s) van de toestellen wel waterdicht zullen worden.

Google Pixel 2

De tweede versie van de Google Pixel, de Google Pixel 2, zal naar verluidt een heel ander ontwerp krijgen dan zijn voorganger. Door een fan zijn er verschillende renders gemaakt waar het toestel goed te zien is.

Er zijn in totaal negen verscillende renders gemaakt, allemaal vanuit een andere hoek. Hier kunnnen we goed zien wat de fan wilt of verwacht bij de volgende Google Pixel.  Zo zien we twee camera’s aan de achterkant onder elkaar. Naar verluidt zal de Pixel 2 ondersteuning krijgen voor zowel Google Daydream als Google Tango, het VR en AR-platform van het Amerikaanse bedrijf. De kans is klein dat het ontwerp van deze renders het uiteindelijke uiterlijk is, omdat er bijvoorbeeld geen vingerafdrukscanner te vinden is.

MWC

Het zal nog een tijdje duren voordat de Google Pixel 2 officieel aangekondigd wordt. Naar verluidt zal dit in september of oktober zijn. De aankondiging van de Google Pixel en Google Pixel XL was op 4 oktober. Andere Android-smartphones zullen we over een aantal dagen al zien, tijdens het Mobile World Congress, of het MWC. Dit begint op maandag 27 februari, terwijl veel bedrijven op de dag ervoor al een persconferentie houden. Hierbij zullen bedrijven als LG, Samsung, Huawei en Nokia hun nieuwe toestellen presenteren.

Bron: Behance via GizBot

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters