Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go

Hoewel het pas twee weken geleden is dat Legendary Pokémon in Pokémon Go verschenen, lijkt het nu al alsof ze er altijd al zijn geweest. Niantic heeft echter van zijn fouten geleerd, en zorgt door een rotatie systeem van de legendarische monsters ervoor dat spelers hun aandacht er constant bij moeten houden. Een paar dagen geleden werd Articuno vervangen door Moltres. Dit is hoe je hem het beste kunt vangen.

Moltres versla je al met vier spelers

Van alle Legendary Pokémon is Moltres één van de makkelijkste om te verslaan. Volgens de website Pokemon Go Hub is het beestje al verslagen door teams met maar vier spelers. Het gaat erom dat je de juiste Pokémon kiest om mee te strijden. Als je in een team een paar sterke Golem, Tyranitar, Vaporeon, Gyarados, Omastar of Feraligatr Pokémon hebt, moet het sowieso goedkomen.

Moltres Legendary Pokémon

Tegen deze combo’s is Moltres niet opgewassen

Als je met de bovengenoemde Pokémon het tegen Moltres opneemt in een Legendary Raid Battle, heb je al een goede kans om hem te vangen. Met de volgende moves is de overwinning zo goed als zeker. Met een Golem gebruik je een Rock Throw gevolgd door een Stone Edge. Speel je met een Tyranitar, dan werkt een Bite met een Stone Edge het beste. Met een Vaporeon heb je de beste kans met een Water Gun en een Hydro Pump aanval. Een Gyarados richt de meeste schade aan met een Dragon Tail en Hydro Pump combinatie. Omastar Pokémon grijpen Moltres Pokémon met een Rock Throw en Rock Slide. En als laatste gebruik je met een Feraligatr een Water Gun en Hydro Pump.

Op 7 augustus afgelost door Zapdos

Moltres siert het spel nog tot 7 augustus, dus als je hem nog niet hebt gevangen heb je nog een paar dagen. Hij wordt afgelost door Zapdos, welke ook weer een week de Gyms onveilig zal maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. J -

    Mooi aaneengesproken, maar de titel heeft het over vangen. Je bent geen enkele tips gegeven hoe je hem vangt.
    Meeste kans om te vangen: geef Moltres een Golden razz Berry, en smijt dan een curveball met great/excellent throw. Kijk wel uit voor de aanvallen!

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters