Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go

Hoewel het pas twee weken geleden is dat Legendary Pokémon in Pokémon Go verschenen, lijkt het nu al alsof ze er altijd al zijn geweest. Niantic heeft echter van zijn fouten geleerd, en zorgt door een rotatie systeem van de legendarische monsters ervoor dat spelers hun aandacht er constant bij moeten houden. Een paar dagen geleden werd Articuno vervangen door Moltres. Dit is hoe je hem het beste kunt vangen.

Moltres versla je al met vier spelers

Van alle Legendary Pokémon is Moltres één van de makkelijkste om te verslaan. Volgens de website Pokemon Go Hub is het beestje al verslagen door teams met maar vier spelers. Het gaat erom dat je de juiste Pokémon kiest om mee te strijden. Als je in een team een paar sterke Golem, Tyranitar, Vaporeon, Gyarados, Omastar of Feraligatr Pokémon hebt, moet het sowieso goedkomen.

Moltres Legendary Pokémon

Tegen deze combo’s is Moltres niet opgewassen

Als je met de bovengenoemde Pokémon het tegen Moltres opneemt in een Legendary Raid Battle, heb je al een goede kans om hem te vangen. Met de volgende moves is de overwinning zo goed als zeker. Met een Golem gebruik je een Rock Throw gevolgd door een Stone Edge. Speel je met een Tyranitar, dan werkt een Bite met een Stone Edge het beste. Met een Vaporeon heb je de beste kans met een Water Gun en een Hydro Pump aanval. Een Gyarados richt de meeste schade aan met een Dragon Tail en Hydro Pump combinatie. Omastar Pokémon grijpen Moltres Pokémon met een Rock Throw en Rock Slide. En als laatste gebruik je met een Feraligatr een Water Gun en Hydro Pump.

Op 7 augustus afgelost door Zapdos

Moltres siert het spel nog tot 7 augustus, dus als je hem nog niet hebt gevangen heb je nog een paar dagen. Hij wordt afgelost door Zapdos, welke ook weer een week de Gyms onveilig zal maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. J -

    Mooi aaneengesproken, maar de titel heeft het over vangen. Je bent geen enkele tips gegeven hoe je hem vangt.
    Meeste kans om te vangen: geef Moltres een Golden razz Berry, en smijt dan een curveball met great/excellent throw. Kijk wel uit voor de aanvallen!

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters