‘Zo ziet de LG G6 eruit’

Voor het eerst zijn er renders van de LG G6 verschenen. De afbeeldingen tonen de afmetingen en het design van het nieuwe vlaggenschip van LG.

LG G5

LG kwam dit jaar met de LG G5. De fabrikant beloofde een revolutie teweeg te brengen met het modulaire ontwerp. Helaas had dit niet de uitwerking die het bedrijf had gehoopt. De verkopen van de smartphone vielen tegen. Daardoor heeft de fabrikant hem echter wel een aantal keer in prijs verlaagd, wat de LG G5 inmiddels tot een zeer aantrekkelijke optie heeft gemaakt.

Geruchten LG G6

Nu zal het Zuid-Koreaanse bedrijf zich willen revancheren met de LG G6. Er doken de laatste tijd al een aantal geruchten op over de nieuwe smartphone van LG. Zo zou hij een reflecterende achterkant hebben en is hij naar verluidt draadloos oplaadbaar en waterdicht. Iets tastbaars hadden we echter nog niet gezien.

Eerste Renders

Daar lijkt nu echter verandering in te komen. Shai Mizrachi heeft namelijk een aantal renders van de LG G6 gelekt. De afbeeldingen tonen een ontwerp dat veel doet denken aan de LG G5. Ook lijkt de G6, in tegenstelling tot de iPhone 7, wel een ingang voor 3,5 mm-jacks te krijgen. Deze zit, als we de renders mogen geloven, aan de bovenkant van het toestel.

Verder staan ook de vermeende afmetingen bij de renders. De LG G6 wordt naar verluidt 149,4 mm groot en 72,43 mm breed. Daarmee is hij even groot en iets minder breed dan de G5. De dikte is nog niet bekend, maar waarschijnlijk wordt de G6 een klein beetje dunner dan zijn voorganger.

LG G6Specificaties

Hoewel nog niets zeker is, zijn er ook al een aantal vermeende specificaties van de LG G6 bekend. Het scherm is waarschijnlijk 5,2 tot 5,5 inch groot en heeft naar verluidt een quad HD-resolutie. LG zou de G6 uitrusten met een soortgelijke dubbele achtercamera als die van de V20. Onder de motorkap zit naar verluidt de Snapdragon 821- of Snapdragon 830-processor in combinatie met 4 of 6 GB aan werkgeheugen.

Bron: Android Authority

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters