‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’

We weten eindelijk hoe de Samsung Galaxy S8 Active eruit gaat zien. Neem maar alvast afscheid van de futuristisch dunne schermranden!

Samsung Galaxy S8 Active

Samsung brengt elk jaar een stevigere versie uit van zijn high-end smartphones. Vorig jaar was dat bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 Active.

Dit jaar is de Samsung Galaxy S8 aan de beurt. Daarmee wordt het er ook meteen een stuk interessanter op. Waar de standaard Galaxy S7 een plat scherm had, hebben beide varianten van de Galaxy S8 gebogen schermranden.

Samsung Galaxy S8 Plus design
De standaard Samsung Galaxy S8 Active

Uit tests bleek al dat de Samsung Galaxy S8 ontzettend kwetsbaar is. Hoe maak je daar een extra stevige versie van? Nu hebben we het antwoord op die vraag: door afscheid te nemen van de gebogen schermranden.

Er is namelijk een officiële foto van de Samsung Galaxy S8 Active opgedoken. De afbeelding is afkomstig van het Wireless Power Consortium. Daarmee is ook meteen duidelijk dat het model draadloos opgeladen kan worden.

Andere specificaties?

Het toestel doet eerder aan de LG G6 dan aan de Samsung Galaxy S8 denken. Dat komt dus vooral door het gebrek aan gebogen schermranden. Dat neemt het futuristische tintje van de Galaxy S8 weg, maar daar krijg je een veel beter beschermde smartphone voor terug.

Samsung Galaxy S8 Active

De Galaxy S8 Active voldoet namelijk aan militaire standaarden. Het toestel is waterdicht, kan van grote hoogtes vallen zonder kapot te gaan en ook stof is geen enkel probleem. Onder de motorkap blijft alles naar verwachting hetzelfde, behalve de batterij.

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy S8 Active namelijk een 4000 mAh batterij. Dat is een flinke upgrade, gezien de standaard Galaxy S8 ‘slechts’ een 3000 mAh batterij heeft. De vraag is echter of je daarvoor het strakke design op wil offeren.

Waarschijnlijk wordt het toestel komende maand onthuld. De kans is aanwezig dat de Samsung Galaxy S8 Active ook naar Nederland komt. Een kwestie van afwachten dus! Wat vind jij van het ontwerp?

Bron: WirelessPowerConsortium via GalaxyClub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ger -

    Ik heb hier op zitten wachten, heb nu de s5 Active, lekker robuust en kan tegen een stootje, dit wordt dan ook mijn nieuwe toestel, de S-8 Active, perfect toestel.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters