Zoveelste plaatje van 'Samsung Galaxy S III' verschijnt online

Wil de echte Samsung Galaxy S III nu opstaan? Het zoveelste plaatje van de Galaxy S III is verschenen op internet. Het apparaat lijkt nogal op zijn voorganger, de Galaxy S II. Eerdere plaatjes waarvan werd vermoed dat ze nep waren, toonden hele andere designs.

Galaxy S III

Pocketnow meldt dat een anonymus het plaatje naar een Pools blog heeft gestuurd. De afzender meldde er bij dat hij het apparaat heeft om het te testen voor Samsung. Voorts is er weinig uit de foto af te leiden, behalve dat de home-button een stuk is uitgerekt en dat het toestel op Android Ice Cream Sandwich schijnt te lopen.

Ook zijn er aanwijzingen voor nep. Het plaatje is ‘geblurd’, maar wel valt te zien dat het scherm het logo van Samsung aan de bovenkant bijna overlapt; het blauwe lijntje aan de bovenkant is, als je goed kijkt, in het midden onderbroken en het scherm lijkt niet evenwijdig te lopen met de bovenkant en de onderkant van het toestel. Het ‘schermplaatje’ kan er dus opgeplakt zijn.

Er zijn echter in de voorbije maanden meer plaatjes verschenen van anonieme fotografen die claimen het nieuwe vlaggenschip van Samsung te hebben gekiekt. Hieronder een aantal daarvan. Het echte toestel zou binnen drie maanden door de fabrikant moeten worden gepresenteerd. Welke nep is en welke mogelijk niet, weten we pas zeker als Samsung het toestel officieel heeft aangekondigd.

samsung galaxy s III

 

Samsung Galaxy S III render

 

samsung galaxy s III

 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. zhang -

    :Phet maakt niets uit nep of echt zijn. maar die 1e foto vind ik echt cool. Als samsung komt met deze ,koop ik zeker de samsung.:):P:P

Sony Xperia X

Sony stopt met premium mid-range smartphones lees verder

OnePlus 5

OnePlus onthult chipset en positie vingerafdrukscanner OnePlus 5 lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

‘Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus al volop in ontwikkeling, codenamen bekend’ lees verder

Nokia 9 benchmarktest

‘Nokia 9 benchmarktest: high-end smartphone verslaat Samsung Galaxy S8’ lees verder

Apple iphone 8

‘Apple iPhone 8 voor het eerst in het wild gespot’ lees verder

iPhone 9 iPhone 10

‘Eerste details iPhone 9 en iPhone 10 opgedoken’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters