Zoveelste plaatje van 'Samsung Galaxy S III' verschijnt online

Wil de echte Samsung Galaxy S III nu opstaan? Het zoveelste plaatje van de Galaxy S III is verschenen op internet. Het apparaat lijkt nogal op zijn voorganger, de Galaxy S II. Eerdere plaatjes waarvan werd vermoed dat ze nep waren, toonden hele andere designs.

Galaxy S III

Pocketnow meldt dat een anonymus het plaatje naar een Pools blog heeft gestuurd. De afzender meldde er bij dat hij het apparaat heeft om het te testen voor Samsung. Voorts is er weinig uit de foto af te leiden, behalve dat de home-button een stuk is uitgerekt en dat het toestel op Android Ice Cream Sandwich schijnt te lopen.

Ook zijn er aanwijzingen voor nep. Het plaatje is ‘geblurd’, maar wel valt te zien dat het scherm het logo van Samsung aan de bovenkant bijna overlapt; het blauwe lijntje aan de bovenkant is, als je goed kijkt, in het midden onderbroken en het scherm lijkt niet evenwijdig te lopen met de bovenkant en de onderkant van het toestel. Het ‘schermplaatje’ kan er dus opgeplakt zijn.

Er zijn echter in de voorbije maanden meer plaatjes verschenen van anonieme fotografen die claimen het nieuwe vlaggenschip van Samsung te hebben gekiekt. Hieronder een aantal daarvan. Het echte toestel zou binnen drie maanden door de fabrikant moeten worden gepresenteerd. Welke nep is en welke mogelijk niet, weten we pas zeker als Samsung het toestel officieel heeft aangekondigd.

samsung galaxy s III

 

Samsung Galaxy S III render

 

samsung galaxy s III

 

Bron: Pocketnow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. zhang -

    :Phet maakt niets uit nep of echt zijn. maar die 1e foto vind ik echt cool. Als samsung komt met deze ,koop ik zeker de samsung.:):P:P

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters