Zoveelste plaatje van 'Samsung Galaxy S III' verschijnt online

Wil de echte Samsung Galaxy S III nu opstaan? Het zoveelste plaatje van de Galaxy S III is verschenen op internet. Het apparaat lijkt nogal op zijn voorganger, de Galaxy S II. Eerdere plaatjes waarvan werd vermoed dat ze nep waren, toonden hele andere designs.

Galaxy S III

Pocketnow meldt dat een anonymus het plaatje naar een Pools blog heeft gestuurd. De afzender meldde er bij dat hij het apparaat heeft om het te testen voor Samsung. Voorts is er weinig uit de foto af te leiden, behalve dat de home-button een stuk is uitgerekt en dat het toestel op Android Ice Cream Sandwich schijnt te lopen.

Ook zijn er aanwijzingen voor nep. Het plaatje is ‘geblurd’, maar wel valt te zien dat het scherm het logo van Samsung aan de bovenkant bijna overlapt; het blauwe lijntje aan de bovenkant is, als je goed kijkt, in het midden onderbroken en het scherm lijkt niet evenwijdig te lopen met de bovenkant en de onderkant van het toestel. Het ‘schermplaatje’ kan er dus opgeplakt zijn.

Er zijn echter in de voorbije maanden meer plaatjes verschenen van anonieme fotografen die claimen het nieuwe vlaggenschip van Samsung te hebben gekiekt. Hieronder een aantal daarvan. Het echte toestel zou binnen drie maanden door de fabrikant moeten worden gepresenteerd. Welke nep is en welke mogelijk niet, weten we pas zeker als Samsung het toestel officieel heeft aangekondigd.

samsung galaxy s III

 

Samsung Galaxy S III render

 

samsung galaxy s III

 

Bron: Pocketnow

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters