ZTE Axon 7 krijgt belangrijke update

De ZTE Axon 7 is een bijzondere smartphone als het gaat om prijs-kwaliteit. Deze telefoon kost ongeveer vierhonderd dollar en heeft high end-specificaties. Recentelijk heeft ZTE voor dit toestel een belangrijke update uitgerold.

Update

De update komt over-the-air naar het toestel, wat betekent dat je vanzelf een melding krijgt als de update voor jouw toestel beschikbaar is. De update heeft versienummer A2017U B27 en brengt belangrijke updates met zich mee. Een daarvan is dat de vingerafdruksensor verbeterd is als het gaat om snelheid en nauwkeurigheid. Verder hebben de antennelijnen van het toestel softwarematig een update gekregen. Het bereik van het toestel zou beter en stabieler moeten zijn. Ook is het accugebruik verbeterd en heeft ZTE een notificatie toegevoegd die je laat weten als er een applicatie veel stroom van de batterij gebruikt. Deze kun je dan ook meteen uitschakelen. Nog een mooie toevoeging van de update is dat de camera is verbeterd. Ook heeft het bedrijf voor de Axon 7 de beveiligingsupdate van September toegepast. De volledige lijst van veranderingen kun je hier zien.

Het was niet duidelijk of de Axon 7 Android 7.0 Nougat zou gaan krijgen, maar in een recente blogpost is gebleken dat ZTE hier daadwerkelijk mee bezig is en dat de update dus wel naar dit toestel zal komen.

ZTE Axon 7

De Axon 7 werd populair door de erg goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo beschikt het toestel over een Snapdragon 820 met 4 of 6 GB aan werkgeheugen, waarbij dit afhankelijk is van het opslaggeheugen van 64 en 128 GB. Ook heeft het toestel een 5,5-inch scherm van Quad HD-resolutie, twee speakers aan de voorkant, een vingerafdruksensor aan de achterkant, een 20-megapixelcamera aan de achterzijde en een 8-megapixelcamera aan de voorzijde. Het toestel heeft een aluminium behuizing, met aan de voorkant een laagje Gorrila Glass 4.

CyanodenMod

Onlangs is het bekend gemaakt dat de Axon 7 officiële support krijgt voor CyanogenMod. Dit zou gaan om de versie CyanogenMod 13 (CM13). Dit zorgt er al het ware voor dat je kunt kiezen tussen beide besturingssystemen. Wel is het zaak CyanogenMod zelf te flashen. Of de telefoon de veertiende versie krijgt van de populaire rom is nog niet bekend, al is dit wel aannemelijk.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters