ZTE komt met 8 toestellen op het MWC

Fabrikant ZTE heeft laten weten dat het bedrijf voor het komende Mobile World Congress acht apparaten op stapel heeft staan. Daar zitten zowel Androidtoestellen als Windows Phones tussen, aldus de fabrikant.

ZTE logo

Hoewel ZTE qua specificaties nog niets bekend wil maken voor de afzonderlijke toestellen, zegt men wel dat er minimaal één toestel met een quadcoreprocessor tussen zal zitten, en eentje met LTE-ondersteuning. GSM Arena merkt op dat de fabrikant onlangs al drie toestellen heeft aangekondigd die op het Mobile World Congress op de stand zullen staan. Of die inbegrepen zijn bij die acht telefoons is niet bekend. Ook heeft ZTE niet bekendgemaakt of het om allemaal smartphones gaat of dat er ook featurephones bij zullen zitten. Dat eerste ligt echter in de lijn der verwachtingen.

Daarmee lijkt 2012 het jaar van de onbekendere fabrikanten te worden, met zowel Acer, Asus, Huawei en Panasonic als ZTE die grootse plannen lijken te hebben op de smartphonemarkt. ZTE is inmiddels wel stilletjes tot een top 5-positie in de wereldmarkt voor telefonie geklommen en wil in 2015 op een derde plaats staan. Dat is een flinke prestatie, maar ook nog een hele opgave voor een fabrikant die twee jaar geleden nog vooral ‘namaaktelefoons’ maakte.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters