ZTE kondigt beest van een phablet aan: de Axon Max

De Chinese fabrikant ZTE heeft in het thuisland een beest van een phablet aangekondigd. De Axon Max krijgt een 6-inch scherm en een Snapdragon 810-processor.

ZTE kondigt beest van een phablet aan: de Axon Max schermafbeelding 2015 10 13 om 020622

Tegelijk met de aankondiging van de ZTE Axon mini werd ook de ZTE Axon Max aangekondigd. Met een groter scherm en een grotere batterij. Over prijs en beschikbaarheid buiten China is geen woord gezegd. Het toestel zou voor het eind van het jaar te koop zijn in China, en wellicht daarna in andere landen.

ZTE heeft het toestel maar zeer kort ge├»ntroduceerd en er weinig gedetailleerde informatie over verstrekt. Maar volgens een andere bron is het een toestel met een unibody die is gemaakt uit supersterk vliegtuigstaal van aluminium en titanium. Voorts is het scherm 6 inch groot en biedt dit een 2K-resolutie van 2560×1440 pixels en wordt het aangedreven door de achtkernige Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Die wordt ondersteund door en Adreno 430-gpu en 4GB ram.

Op de achterkant prijkt een 13-megapixelcamera. Het toestel heeft een vingerafdruksensor, irisscanner en het kan ook met de stem van de eigenaar van zijn lock worden ontdaan. Twee microfoons kunnen in hi-fi audio opnemen. De omvang van de batterij wordt geschat boven de 3000 mAh, maar hierover is nog niets verteld of uitgelekt.

Deze superphablet wordt volgens de Chinese geruchtenmachine straks verkocht in combinatie met allerlei accessoires, in Exclusive- en VIP-verpakkingen. Verwacht wordt dat ZTE binnenkort een flinke promotiecampagne start rond de Axon Max.

Bron: The Gadgets Freak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters