ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan

ZTE heeft in Rusland tijdens een persconferentie vier nieuwe smartphones aangekondigd. Het lijkt niet onwaarschijnlijk dat daar enkele van naar West-Europa zullen komen, gezien de ambitie van ZTE om bij de top vier van grootste telefoonproducenten ter wereld te blijven behoren, en wellicht over een tijdje de nummer drie te worden.

ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan grand era1 
grand era
ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan grand era 2 
grand era

Top van de nieuwe line-up is de ZTE Grand Era (V985). Dat is een broertje van de Grand Era (U895), die al eerder werd gepresenteerd voor zowel gsm als cdma-netwerken. Dit toestel werkt echter alleen op gsm-netwerken en heft een quadcore processor die draait op 1,5 Ghz per kern. Het scherm meet 4,5 inch in diameter en is een 720p-exemplaar. Het toestel is slechts 8,6 millimeter dun en de camera achter schiet plaatjes met een resolutie van 8-megapixel.

ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan zte grand x lte t82 b 
ZTE Grand X LTE T82
ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan zte grand x lte t82 a 
ZTE Grand X LTE T82

Nummer twee in de lijst is de ZTE Grand X LTE T82. Die is eigenlijk al een tijd geleden aangekondigd en is in sommige landen zelfs al verkrijgbaar, maar in Rusland werd het toestel toch nog een keertje geshowd. Het toestel heeft een 4,3 inch scherm,8-megapixelcamera, en LTE-connectiviteit. De camera kan videobeelden in HD opnemen.

ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan zte v790 
ZTE V790
ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan zte v887 a 
ZTE V887
ZTE kondigt vier nieuwe smartphones aan zte v889m a 
ZTE V889M

De ZTE V889M kan twee simkaarten slikken. Die is wat minder groot, met een 4-inch scherm, en draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Er zit een 1Ghz dualcore processor in en een 5-megapixelcamera. Dit toestel zou volgens ZTE bijzonder efficiënt met de accu omgaan, waardoor het bij gebruik met een simkaart 450 uur standbytijd haalt, en met twee sims 180 uur. Bij normaal smartphonegebruik zou het toestel acht uur lang nonstop kunnen browsen en video’s kijken.

De ZTE V887 heeft geen bijzondere specificaties, behalve het schermformaat: 5 inch. Maar omdat het slechts een WVGA-scherm is, zijn de pixels daarop goed te zien. Voorts zien we ook hier een 1Ghz dualcore processor en een 5-megapixelcamera.

Tot slot is er de ZTE V790. Die kan ook twee simkaarten slikken. Het is een klein instapmodel met een 3,5 inch scherm en een camera van 2 of 3-megapixel. Dit toestel loopt op de Qualcomm 7225A chipset.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters