ZTE kondigt vijf nieuwe smartphones en een smartwatch aan

Net voor de CES in Las Vegas begint, heeft ZTE een vijftal nieuwe smartphones en een smartwatch aangekondigd.

ZTE kondigt vijf nieuwe smartphones en een smartwatch aan zte

De Chinese fabrikant heeft de ZTE Bluewatch gelanceerd via een persbericht zonder plaatjes, dus hoe deze accessoire er uitziet weten we nog niet. De Bluewatch werkt als stappenteller, kan de camera van de verbonden smartphone op afstand bedienen, laat zien wie er belt en biedt toegang tot notificaties van Facebook en Twitter.

De ZTE Grand S II moet het nieuwe vlaggenschip worden. Dit toestel doet aan spraakherkenning die door ZTE zelf is ontwikkeld. Zo kan met de stem de telefoon worden opgenomen en kunnen er met een stemcommando foto’s worden gemaakt.

De ZTE nubia 5S en nubia 5S mini zijn de volgende twee telefoons die de fabrikant op de markt brengt, met volgens ZTE ‘gillend snelle processoren’. Die zijn van Qualcomm. De eerste telefoon bezit een 5-inch full hd-scherm, een 13-megapixelcamera en videoopnamen kunnen in 4K-resolutie geschoten worden. De minivariant heeft een scherm van 4,7 inch en wordt in veel kleuren uitgebracht.

Voorts is er de ZTE Sonata 4G. Dit is een dualcore telefoon die loopt op een Snapdragon 400-processor, 1GB ram, een 5-megapixelcamera, een 40-inch scherm en een 1780 mAh batterij.

De Iconic Phablet is de grootste in de nieuwe line-up met een 5,7-inch-scherm dat bestaat uit Gorilla Glass. De phablet kan draadloos worden opgeladen, heeft ondersteuning voor multi-windows en Dolby Digital Sound.

Hoe die toestellen en het horloge er allemaal uitzien, wordt pas tijdens de CES bekendgemaakt. Die begint over enkele dagen en All About Phones is daarbij.

Bron: Android and me

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters