ZTE laat foto's van 5,9 inch phablet zien

Groot, groter, grootst: de phablets zijn in opkomst. ZTE heeft foto’s online gezet van een Windows Phone die een schermdiagonaal krijgt van 5,9 inch. Waarmee het nog een stukje groter is dan de Samsung Galaxy Note II, die een scherm van 5,5 inch bezit.

ZTE phablet WP8

De marketingbaas van ZTE, Lu Qian Hao, heeft de foto’s online gezet voor het toestel officieel is aangekondigd. Als teaser. De enorme Windows Phone ligt op zijn rug op een ander exemplaar, zodat de omvang van het toestel goed beoordeeld kan worden, maar dat is dan ook alles. Van de voorkant krijgen we niets te zien.

Hao heeft er wel nog wat specificaties bij vermeld. Het 5,9 inch scherm natuurlijk, maar ook de resolutie van dat scherm: full HD (1920x1080p) en het toestel wordt voorzien van DTS Audio technologie.

Curieus genoeg meldt Hao dat het gaat om een Windows Phone 7-toestel, en zoals bekend heeft Microsoft net Windows Phone 8 in omloop gebracht. Een upgrade is niet mogelijk. De verwachting is echter dat het toestel WP8 zal draaien als het in de winkels komt te liggen, alleen al omdat WP7 de hoge resolutie van het scherm van deze telefoon niet eens ondersteunt.

Het nog naamloze toestel zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2013 worden gepresenteerd en naar verwachting zijn opwachting maken tijdens het Mobile World Congress in februari, waar All About Phones bij is en dit toestel – als het er is – zeker aan de tand zal gaan voelen.

De 5.9 inch is overigens niet het grootste scherm dat is aangekondigd. Huawei brengt met de Ascend Mate straks een telefoon met een schermformaat van 6,1 inch op de markt.

Bron: Coolsmartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Edwinzek -

    Do you basic app installs so you can raise in the app collection chart? Then we can commandeer you. We do provender app installs over the extent of only 0.04$ per install. We do fix up with provision app installs in place of both Android and IOS apps. All our installs are from authentic users.

    app store apple for computer

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters