ZTE laat foto's van 5,9 inch phablet zien

Groot, groter, grootst: de phablets zijn in opkomst. ZTE heeft foto’s online gezet van een Windows Phone die een schermdiagonaal krijgt van 5,9 inch. Waarmee het nog een stukje groter is dan de Samsung Galaxy Note II, die een scherm van 5,5 inch bezit.

ZTE phablet WP8

De marketingbaas van ZTE, Lu Qian Hao, heeft de foto’s online gezet voor het toestel officieel is aangekondigd. Als teaser. De enorme Windows Phone ligt op zijn rug op een ander exemplaar, zodat de omvang van het toestel goed beoordeeld kan worden, maar dat is dan ook alles. Van de voorkant krijgen we niets te zien.

Hao heeft er wel nog wat specificaties bij vermeld. Het 5,9 inch scherm natuurlijk, maar ook de resolutie van dat scherm: full HD (1920x1080p) en het toestel wordt voorzien van DTS Audio technologie.

Curieus genoeg meldt Hao dat het gaat om een Windows Phone 7-toestel, en zoals bekend heeft Microsoft net Windows Phone 8 in omloop gebracht. Een upgrade is niet mogelijk. De verwachting is echter dat het toestel WP8 zal draaien als het in de winkels komt te liggen, alleen al omdat WP7 de hoge resolutie van het scherm van deze telefoon niet eens ondersteunt.

Het nog naamloze toestel zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2013 worden gepresenteerd en naar verwachting zijn opwachting maken tijdens het Mobile World Congress in februari, waar All About Phones bij is en dit toestel – als het er is – zeker aan de tand zal gaan voelen.

De 5.9 inch is overigens niet het grootste scherm dat is aangekondigd. Huawei brengt met de Ascend Mate straks een telefoon met een schermformaat van 6,1 inch op de markt.

Bron: Coolsmartphone

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters