ZTE laat foto's van 5,9 inch phablet zien

Groot, groter, grootst: de phablets zijn in opkomst. ZTE heeft foto’s online gezet van een Windows Phone die een schermdiagonaal krijgt van 5,9 inch. Waarmee het nog een stukje groter is dan de Samsung Galaxy Note II, die een scherm van 5,5 inch bezit.

ZTE phablet WP8

De marketingbaas van ZTE, Lu Qian Hao, heeft de foto’s online gezet voor het toestel officieel is aangekondigd. Als teaser. De enorme Windows Phone ligt op zijn rug op een ander exemplaar, zodat de omvang van het toestel goed beoordeeld kan worden, maar dat is dan ook alles. Van de voorkant krijgen we niets te zien.

Hao heeft er wel nog wat specificaties bij vermeld. Het 5,9 inch scherm natuurlijk, maar ook de resolutie van dat scherm: full HD (1920x1080p) en het toestel wordt voorzien van DTS Audio technologie.

Curieus genoeg meldt Hao dat het gaat om een Windows Phone 7-toestel, en zoals bekend heeft Microsoft net Windows Phone 8 in omloop gebracht. Een upgrade is niet mogelijk. De verwachting is echter dat het toestel WP8 zal draaien als het in de winkels komt te liggen, alleen al omdat WP7 de hoge resolutie van het scherm van deze telefoon niet eens ondersteunt.

Het nog naamloze toestel zal waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2013 worden gepresenteerd en naar verwachting zijn opwachting maken tijdens het Mobile World Congress in februari, waar All About Phones bij is en dit toestel – als het er is – zeker aan de tand zal gaan voelen.

De 5.9 inch is overigens niet het grootste scherm dat is aangekondigd. Huawei brengt met de Ascend Mate straks een telefoon met een schermformaat van 6,1 inch op de markt.

Bron: Coolsmartphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Edwinzek -

    Do you basic app installs so you can raise in the app collection chart? Then we can commandeer you. We do provender app installs over the extent of only 0.04$ per install. We do fix up with provision app installs in place of both Android and IOS apps. All our installs are from authentic users.

    app store apple for computer

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters