Zuid-Koreaans bedrijf komt met volledig handsfree toestel

In Zuid-Korea is een toestel aangekondigd dat volledig handsfree zal zijn. Het zal in februari op de Aziatische markt verschijnen en is ontwikkeld door Pantech. Het telefoontje krijgt de naam Pantech IM-S410K Sky Wind met zich mee. De naam zegt het al, het mobiele telefoontje is te bedienen door middel van blazen maar kan ook worden bediend door verschillende gebaren te maken.

Omdat het mobieltje voorzien is van ‘Emotion Engine’-software van Fantalog Interactive kan je door middel van blazen in een sensor bijvoorbeeld de wallpaper veranderen en foto’s maken. Ook de helderheid van het scherm is aan te passen door te blazen. Het toestel is verder uitgerust met een camera die bewegingen registreert waardoor het telefoontje kan worden bediend door het maken van gebaren.

De ‘Emotion Engine’-software is drie jaar lang exclusief van Pantech, dit komt door het patent dat ze erop hebben aangevraagd. Pantech verwacht dat in de toekomst veel mobiele toestellen worden uitgerust met de ‘Emotion Engine’.

pantech

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters