‘Zwarte variant LG G6 lekt vlak voor MWC’

In de aanloop naar de lancering van de LG G6, zijn er al behoorlijk wat renders gelekt van het toestel. Van dubieuze foto’s tot meer geloofwaardige beelden, de nieuwe smartphone van LG heeft geen gebrek aan aandacht gehad. Officieel zal de G6 gelanceerd worden tijdens het Mobile World Congress op 26 februari. Dagen voor de onthulling zijn nu weer nieuwe foto’s opgedoken, deze keer van een zwart model.

Voor-, achterkant en zijkanten zichtbaar zwarte LG G6

De beelden verschenen op het internet via het Twitter account van niemand anders dan Evan Blass. Blass lijkt de afgelopen weken overuren te draaien en van nogal wat toestellen op de hoogte te zijn. Op de foto’s is de LG G6 te zien van alle kanten, behalve de boven- en onderkant. De beelden zijn helaas niet van de allerbeste kwaliteit, maar het toestel is wel duidelijk te zien. Aan de randen van de de smartphone zijn vreemde pixels zichtbaar. Dit doet vermoeden dat er een achtergrond is weggewerkt en de beelden misschien afkomstig zijn van promotiemateriaal.

LG G6

Voorlopige specificaties

Hoewel LG nog geen officiële specificaties van de G6 heeft gegeven, worden naar aanleiding van de geruchten wel bepaalde dingen verwacht. Zo zou de smartphone komen met een metalen behuizing en een 5.7 inch Full Vision display met afgeronde hoeken. Voor de resolutie zou LG hebben gekozen hebben voor de ongebruikelijke waarden van 1440 x 2880 pixels. Verder zou LG met dit toestel voor het eerste een stof- en waterafstotend vlaggenschip model op de markt brengen. Gelukkig hoeft het wachten op de daadwerkelijke specificaties niet lang meer te duren. Over enkele dagen zal alles onthuld worden.

Bron: Evan Blass

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters